Ankara’nın sosyal medya ajansı On1 Medya bu yazısında;
Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz Mayıs ayında, WhatsApp kurucusu ve şirketin CEO’su olan Jan Koum şok bir karar alarak görevinden istifa etmişti. Son dönemin en çok konuşulan konularından biri olan Facebook skandalı, böylece ilk kez resmi olarak WhatsApp‘a sıçramıştı. Bugün ise WhatsApp’ın İş Geliştirme Müdürü Neeraj Arora‘da görevinden ayrılarak tabiri caizse herkesi şok etti.

Facebook’ta sular durulmuyor! WhatsApp yöneticisi istifa etti!

Popüler mesajlaşma uygulamasının kurucusunun istifa etmesinden sonra, bir üst düzey yönetici daha görevinden istifa etti. Mesajlaşma platformunun İş Geliştirme Müdürü Neeraj Arora, yapmış olduğu açıklama ile ailesi ve sevdiklerine daha fazla vakit ayırabilmek için görevini bırakmak zorunda kaldığını açıkladı.

2014 yılından bu zaman kadar İş Geliştirme Müdürü olarak görev yapan Neeraj Arora, herhangi bir olumsuz bir durumun yaşanmadığını, ve yukarıda belirtiğimiz gibi görevi bırakmasının tek nedeninin ise ailesi olduğunu özellikle belirtti.


Fakat bu Facebook tarafından yaşanılan ilk ayrılık değil. Bilindiği üzere, aktif kullanıcı sayısı 1 milyarın üzerinde olan Instagram’ın kurucuları, Kevin Systrom ve Mike Krieger şirketten ayrıldıklarını açıklamışlardı.

Related Post

Leave a Comment